Endelig tid for fellesvisning på Engersand Havn

Kom på visning på Engersand Havn 26. august klokka 18.

På Engersand Havn har du alle valgmuligheter. Det vil du oppdage på mandag, når vi holder visning av Strandhusene og Strandhøydene. Både Øystein Liverud og Richard Veum er til stede. Liverud er megler for Strandhusene, Veum er megler for Strandhøydene.

Møt opp i leilighet nummer syv i Strandhusene Syd II . Det er bare å følge skiltene, så finner du frem.

 

Bolig ved Drammensfjorden

Hageflekk, balkong eller takterrasse?

Strandhusene og Strandhøydene byr på ulike former for uteplasser. Felles for prosjektene er opplevelsen av nærhet til vannet, kveldssolen og utsikten. Det arkitektoniske uttrykket er modernistisk, kubistisk, lyst og tiltalende. Fasadene blir i pusset murverk med innslag av tegl og treverk. Det blir tidløst, elegant og vedlikeholdsvennlig.

Se Strandhusene Syd II og III her

Se Strandhøyden II her

Se Strandhøyden III  her

Ta deg litt ekstra tid på visningen denne gangen og kjenn på den helt spesielle følelsen av å bo med kanskje Buskeruds beste beliggenhet.

Strandhusene SydKubistisk boligblokk med hage

KONTAKT MEGLER HER

 

Hva passer deg best?

I Strandhusene Syd II og III 12 ledige selveierleiligheter på 95 – 141 kvadratmeter. Prisene er mellom 6. 950 000 – 11. 300 000 kroner.

 

Strandhusene Syd sett fra Drammensfjorden

Disse boligene ligger helt i vannkanten, og Strandhusene Syd III  ligger helt inntil friområdet på Engersand. Det er forventet innflytning 2. Kvartal 2021.

I Strandhøyden II og III ti ledige borettslagsleiligheter på 78 – 115 kvadratmeter. Priser er mellom 4. 500 000 – 7. 350 000 kroner.

Strandhøyden ligger bak Strandhusene, men det hindrer ikke utsikten.  De ligger litt mer tilbaketrukket og litt høyere enn byggene foran.

Forventet innflytning  er 3. Kvartal 2020.

LES MER OM OMRÅDET HER