Kom på visning av Strandhusene!

Velkommen til salgsvisning for Strandhusene Syd II og III.

Mandag 19.august åpner Øystein Liverud dørene til leilighet nummer syv i Strandhusene Syd. Oppmøte i leiligheten er mellom klokken 18 og 19. Det er bare å følge skiltene på området, så finner du frem.

SE DE LEDIGE BOLIGENE HER

Unike leiligheter ved vannet

Visningen holdes i det første av de tre Strandhusene Syd, og her er leilighetene snart klare for overtakelse. Strandhusene Syd II og III blir nabobyggene og her er det 13 ledige leiligheter.

Kubistisk boligblokk med hage Kvinne står på terrassen og ser utover Drammensfjorden. Mann sitter på stol bak henne. Kubistisk boligblokk med hage

Vi ønsker å gi potensielle beboere et solid inntrykk av hvordan det er å bo på Engersand Havn og kjenne på hvordan det vil være å bo så tett på Drammensfjorden.

Du får se på utsikten, oppleve hvordan det er å ha omtrent ingenting mellom deg og vannkanten, du vil få føle atmosfæren.

Vi kan love deg at den følelsen, den glemmer du ikke med det første.

 

Ledige leiligheter

Strandhusene Syd II har ni romslige ledige leiligheter. Priser fra 6 950 000 kroner.

Strandhusene Syd III har fire romslige ledige leiligheter. Priser fra 7 600 000 kroner.

Vil du ha enda mer informasjon om disse flotte boligene ved vannkanten, så kan du kontakte Øystein Liverud. Kontaktinfo finner du HER

PS: De som allerede har kjøpt bolig i Strandhusene Syd eller Strandhøyden vil få invitasjon av Asker Entreprenør, til egen visning.