Et boligeventyr ved Drammensfjorden

Vi har allerede konstatert at Engersand Havn er blitt rene boligeventyret der det ligger vestvendt og solrikt på den riktige siden av Drammensfjorden. Når området er ferdig utviklet kan vi nesten snakke om en hel liten bydel, nesten en sørlandsby i vannkanten. Her får du bokvaliteter som du ikke finner noe annet sted i regionen.

 

MELD INTERESSE

 

Din egen strand

Hvor mange kjenner du som bor nesten på stranden? Hvor mange steder er det i det hele tatt mulig? Uansett hvor du bor på Engersand Havn kan du rusle i badekåpen fra din egen inngangsdør ned til en stille, liten strand ved Drammensfjorden. Morgenbad, kveldsbad, nattbad. Du må ikke. Men du kan. Hvor mange vet du om som kan det?

Din egen båtplass

Båt er noe man har på hytta. Eller i en båthavn langt unna der man bor. Bor du på Engersand Havn derimot, ligger båtplassen bare noen korte minutter fra terrassen din. Er du heldig, kan du se båten din fra stuevinduet. Hvor mange steder på Østlandet kan man det?

Din egen brygge

En pose reker. Kald hvitvin. Eller en time med fiskestangen. En bryggekant inviterer alltid til kos. På Engersand Havn bor du aldri langt fra bryggekanten. Metervis med brygge som du kan bruke til hva du vil. Det er det ikke mange som har. Men vi tror det er mange som kunne tenke seg det.

På bryggekanten ligger Ankeret, nabolagsrestauranten. Denne åpnet i 2017 og har plass til 28 gjester inne og enda flere ute. Her får du deilig mat, men om du bare vil nyte noe godt å drikke, kan du det også.

En mann og en kvinne i sommerklær går hånd i hånd på en gangsti

Sentral beliggenhet

Joda, du kan bo i vannkanten, uten trafikkstøy og forurensing, og likevel ha kort vei til det aller meste. Fra Engersand Havn bruker du under ti minutter til Drammen. Til Asker bruker du kanskje tjue. Jobber du i Oslo, kan du regne med 40 minutter, avhengig av transportmiddel.

Flytoget tar omtrent en time til Gardermoen. Det samme gjør toget eller bussen til Torp.

Kontakt vår megler

Øystein Liverud

M: 918 84 174
ol@partners.no