Boliger med Drammensfjorden som nærmeste nabo

Strandhusene på Engersand Havn i Lier har vært en sammenhengende suksesshistorie fra start. Årsakene er lyse, vestvendte og solrike leiligheter med bare en gressplen og en smal strandpromenade mellom deg og vannkanten.

Strandhusene Syd II

Fra en leilighet i Strandhusene får du den nærkontakten med vannet som alle drømmer om, du får øyekontakt med småbåthavna, og Engersand Friluftsområde, med badestrender og svaberg, ligger bare en kort spasertur unna.
Strandhusene Syd II består av 16 leiligheter. Ta en titt på dem.

Engersand-arkitekturen

Mange har allerede latt seg imponere av den stilrene og elegante arkitekturen som preger hele Engersand Havn-området. Strandhusene er intet unntak. Det arkitektoniske uttrykket er modernistisk, kubistisk, lyst og tiltalende. Fasadene blir i pusset murverk med innslag av tegl og treverk. Det blir tidløst, elegant og vedlikeholdsvennlig. 

Bebyggelsen er lav, med mye luft og gode grøntarealer mellom husene.

https://youtu.be/u9Q007uYPRw

Ikke i byen, men sentralt nok

Engersand Havn er faktisk i ferd med å bli en egen liten ”by ved fjorden”. Her er det altså mulig å bo uten trafikkstøy eller forurensing, men likevel ha kort vei til det aller meste.

Fra Engersand Havn bruker du under ti minutter til Drammen. Til Asker bruker du kanskje tjue. Førti til Oslo. En time til Gardermoen eller Torp. Og det går tog, flytog og busser. Med andre ord kan du fint være pendler når du bor her.

Nå er det opp til deg

Strandhusene på Engersand Havn har lenge vært noe folk snakker om. Strandhusene Syd II er nest siste bygg, og det kan bli veldig lenge til noe lignende dukker opp igjen. Så pass på å sikre deg bolig ved vannkanten.

KONTAKT MEGLERNE HER