Engersand Havn – et eventyr
av et boligområde

Strandhagens to første byggetrinn er blitt svært godt mottatt i markedet og er for lengst utsolgt. Nå kommer prosjektets nest siste byggetrinn – Strandhagen 3. Dette blir leilighetshus omgitt av frodige hager, gressplener, usjenerte uterom og sosiale møteplasser. Vannkanten, stranda og båthavna ligger bare et par, tre gode fiskesprett unna. Gjør deg klar for hyggelige sammenkomster, lekne barneselskap, eller private, stille stunder med en bok og et glass vin under løvkronene.
STØRRELSE
MINUTTER TIL DRAMMEN
LEILIGHETER
10
28
45–107m2

Takhage med utsikt

Uansett om du velger vår 2-roms, 3-roms eller 4-roms, vil du bo behagelig tilbaketrukket i en lys leilighet med romslig balkong og utsikt over fjorden, båtlivet og strandlivet. Planen for hele området er å utvikle i overkant av 450 boliger, samt lokale for servering.

Taket på Strandhagen 3 blir helt spesielt – her snakker vi ikke om noen vanlig takterrasse. Nei, her skal vi anlegge en skikkelig eksotisk takhage med vakker beplantning, sittegrupper, pergolaer og skjermede møteplasser. Utsikten blir spektakulær, og en bedre plass for solbading skal du lete lenge etter. Takhagen blir forbeholdt beboerne i Strandhagen 3, den blir på mer enn 300 m², og får heisadkomst helt opp.
Takhage med utsikt
De tre B-ene
Bad
Hvor mange kjenner du som bor nesten på stranden? Hvor mange steder er det i det hele tatt mulig? Bor du i Strandhagen, kan du rusle i badekåpen fra din egen inngangsdør ned til en stille, liten strand. Morgenbad, kveldsbad, nattbad. Du må ikke. Men du kan.
Brygge
En pose reker. Kald hvitvin. Eller en time med fiskestangen. En bryggekant inviterer alltid til kos – og på Engersand Havn er det metervis med brygge som du kan bruke til hva du vil. På bryggekanten ved båthavna ligger områdets egne restaurant, der du kan nyte både mat, drikke og panoramautsikt.
Båt
Båt er noe man har på hytta. Eller i en båthavn langt unna der man bor. Bor du i Strandhagen derimot, ligger båtplassen bare noen båtlengder fra terrassen din. Her finner du ca. 130 båtplasser til leie, i tillegg til flere gjesteplasser. Nå er det bare nyte livet.
Et parkparadis, lunt og grønt rett ved sjøen.
Engersand Havn er blitt et populært og ettertraktet boligområde, først og fremst på grunn av den sjønære beliggenheten, vestvendt med sol hele dagen og rike muligheter for badeliv, sjøliv og friluftsliv. I Strandhagen er du omgitt av vakre parkanlegg og hager hvor enn du vender blikket. Her har du naturreservat mot nord, ski- og turterreng mot øst og badeplasser og svaberg mot sør. På bryggekanten ligger nabolagsrestaurant Ankeret. Nærmeste nabo er Engersand Friluftsområde, der du finner en stor gresslette med grillplass, og både sandvolley- og basketbane for folk med overskuddsenergi.

Ikke så underlig kanskje, at folk flytter hit fra Lier, Drammen, Asker, Bærum og Oslo!
For hvor mange andre steder på Østlandet kan du bo som dette?
Engersand Havn er blitt et populært og ettertraktet boligområde, først og fremst på grunn av den sjønære beliggenheten, vestvendt med sol hele dagen og rike muligheter for badeliv, sjøliv og friluftsliv. Her har du naturreservat mot nord. Ski- og turterreng mot øst. Og badeplasser og svaberg mot sør. På bryggekanten ligger nabolagsrestaurant Ankeret. Nærmeste nabo er Engersand Friluftsområde, der du finner en stor gresslette med grillplass, og både sandvolley- og basketbane for folk med overskuddsenergi.

Ikke så underlig kanskje, at folk flytter hit fra Lier, Drammen, Asker, Bærum og Oslo! For hvor mange andre steder på Østlandet kan du bo som dette?
40 minutter
Engersand Havn
20 minutter
10 minutter
Drammen
Asker
Oslo
60 minutter
Gardermoen / Torp
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Den er grei!
Interessert?
Registrer deg her for å laste ned prospekt med mer informasjon om prosjektet.
Meglerinfo
Øystein Liverud
Meglerhuset & Partners

Telefon: 918 84 174
Epost:
ol@partners.no