Visning av Strandhøyden borettslag

Tirsdag 18. juni holder vi visning av Strandhøyden II og Strandhøyden III. Visningen er fra klokken 19-20.

Bo vestvendt og solrikt, med Drammensfjorden en steinkast unna. 18. juni viser vi frem tomten til Strandhøydene i Lier og gir deg all informasjonen du trenger om leilighetene.

I Strandhøyden II og Strandhøyden III er det 11 av 29 ledige leiligheter igjen. Det er forventet innflytning 2. kvartal 2020. Prisene varierer fra 4.500 000 kroner og størrelsene er fra 78 kvadratmeter.

Leilighetene i Strandhøyden II og Strandhøyden III er borettslagsleiligheter tilknyttet USBL.

Se Strandhøyden II her 

Se Strandhøyden III her

Følg skiltene fra parkeringen på Engersand Havn, så ser du hvor du skal. Megler Richard Veum tar deg i mot.

Her er det bare å møte opp. Velkommen til visning!

Bolig ved vannet

Boligområdet er i ferd med å blomstre. Den stilrene og elegante arkitekturen preger hele Engersand Havn-området i Lier. Byggene er lyse, moderne og kubistiske. Beliggenheten er enestående, boligene ligger rett ved vannet.

Grått kjøkken og lys spisestue med store vinduer og lyse gulvBilde av terrasse med utsikt mot sjøen en sommerdag

Her kan man gå tur på strandpromenaden, legge båten til brygga eller kaste ut fiskesnøret. Strandlinjen er regulert til offentlig område.

På bryggekanten ligger Ankeret, nabolagsrestauranten. Her får du deilig mat, som steinovnsbakt pizza. Om du bare vil nyte noe godt å drikke, kan du det også.

Følger du kyststien sydover fra Engersand Havn, kommer du til Engersand friluftsområde. Her er det sandstrender, badeflåte, svaberg, grillplass og volleyball- og basketballbane.

KONTAKT MEGLER HER

 

Bilde av stue og spisestue med grå vegger og lyse gulv

Kort vei til det meste

Engersand Havn ligger i Lier kommune. Området var opprinnelig brukt til industri, næring og som badeplass. I dag har området forvandlet seg til en egen liten by ved fjorden.

Her er det altså mulig å bo uten trafikkstøy eller forurensing, men likevel ha kort vei til det aller meste.

Det er ikke noe problem å være pendler om du bor på Engersand Havn. Herfra bruker du under ti minutter til Drammen. Til Asker bruker du kanskje tjue. Førti til Oslo. En time til Gardermoen eller Torp. Og det går tog, flytog og busser.

Les mer om området her